Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 123 gevonden artikelen
 
 
  Butter production from ozone-treated cream: Effects on characteristics of physicochemical, microbiological, thermal and oxidative stability
 
 
Titel: Butter production from ozone-treated cream: Effects on characteristics of physicochemical, microbiological, thermal and oxidative stability
Auteur: Sert, Durmuş
Mercan, Emin
Kara, Ümmügülsüm
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 131 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 123 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland