Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 80 van 91 gevonden artikelen
 
 
  The microbiota of Kalathaki and Melichloro Greek artisanal cheeses comprises functional lactic acid bacteria
 
 
Titel: The microbiota of Kalathaki and Melichloro Greek artisanal cheeses comprises functional lactic acid bacteria
Auteur: Zoumpopoulou, Georgia
Papadimitriou, Konstantinos
Alexandraki, Voula
Mavrogonatou, Eleni
Alexopoulou, Katerina
Anastasiou, Rania
Georgalaki, Marina
Kletsas, Dimitris
Tsakalidou, Effie
Giaouris, Efstathios
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 130 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 80 van 91 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland