Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 66 van 91 gevonden artikelen
 
 
  Myristica fragrans essential oil nanoemulsion as novel green preservative against fungal and aflatoxin contamination of food commodities with emphasis on biochemical mode of action and molecular docking of major components
 
 
Titel: Myristica fragrans essential oil nanoemulsion as novel green preservative against fungal and aflatoxin contamination of food commodities with emphasis on biochemical mode of action and molecular docking of major components
Auteur: Das, Somenath
Singh, Vipin Kumar
Dwivedy, Abhishek Kumar
Chaudhari, Anand Kumar
Dubey, Nawal Kishore
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 130 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 66 van 91 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland