Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 62 van 91 gevonden artikelen
 
 
  Microbial communities and amino acids during the fermentation of Wuyi Hong Qu Huangjiu
 
 
Titel: Microbial communities and amino acids during the fermentation of Wuyi Hong Qu Huangjiu
Auteur: Liang, Zhangcheng
Su, Hao
Lin, Xiaozi
He, Zhigang
Li, Weixin
Deng, Donglian
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 130 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 62 van 91 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland