Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 91 gevonden artikelen
 
 
  Effect of mild-parboiling treatment on the structure, colour, pasting properties and rheology properties of germinated brown rice
 
 
Titel: Effect of mild-parboiling treatment on the structure, colour, pasting properties and rheology properties of germinated brown rice
Auteur: Liu, Qingqing
Kong, Qi
Li, Xingluo
Lin, Junfan
Chen, Hao
Bao, Qingbin
Yuan, Yongjun
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 130 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 91 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland