Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 91 gevonden artikelen
 
 
  Development and quality evaluation of gluten-free pasta with grape peels and whey powders
 
 
Titel: Development and quality evaluation of gluten-free pasta with grape peels and whey powders
Auteur: Ungureanu-Iuga, Mădălina
Dimian, Mihai
Mironeasa, Silvia
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 130 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 91 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland