Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 91 gevonden artikelen
 
 
  Comparative analysis of the texture and physicochemical properties of cooked rice based on adjustable rice cooker
 
 
Titel: Comparative analysis of the texture and physicochemical properties of cooked rice based on adjustable rice cooker
Auteur: Zhu, Ling
Bi, Shilin
Wu, Gangcheng
Zhang, Hui
Wang, Li
Qian, Haifeng
Qi, Xiguang
Jiang, Huiping
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 130 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 91 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland