Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 91 gevonden artikelen
 
 
  Characterization and antioxidant properties of Manchurian walnut meal hydrolysates after calcium chelation
 
 
Titel: Characterization and antioxidant properties of Manchurian walnut meal hydrolysates after calcium chelation
Auteur: Fang, Shunxiang
Ruan, Guorui
Hao, Jing
Regenstein, Joe M.
Wang, Fengjun
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 130 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 91 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland