Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 77 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Water extraction residue from maize milling by-product as a potential functional ingredient for the enrichment with fibre of cakes
 
 
Titel: Water extraction residue from maize milling by-product as a potential functional ingredient for the enrichment with fibre of cakes
Auteur: Paraskevopoulou, Adamantini
Anagnostara, Ioanna
Bezati, Georgia
Rizou, Theano
Pavlidou, Eleni
Vouvoudi, Evangelia
Kiosseoglou, Vassilios
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 77 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland