Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 75 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Vegetable species significantly affects the phenolic composition and oxidative stability of extra virgin olive oil used for roasting
 
 
Titel: Vegetable species significantly affects the phenolic composition and oxidative stability of extra virgin olive oil used for roasting
Auteur: Brkić Bubola, Karolina
Klisović, Dora
Lukić, Igor
Novoselić, Anja
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 75 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland