Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 57 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Profiles of gelling characteristics of myofibrillar proteins extracted from chicken breast: Effects of temperatures and phosphates
 
 
Titel: Profiles of gelling characteristics of myofibrillar proteins extracted from chicken breast: Effects of temperatures and phosphates
Auteur: Shan, Lingyue
Li, Yan
Wang, Qiumin
Wang, Baowei
Guo, Liping
Sun, Jingxin
Xiao, Junxia
Zhu, Yinglian
Zhang, Xuecong
Huang, Ming
Xu, Xinglian
Yu, Jiying
Ho, Harvey
Kang, Dacheng
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 57 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland