Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 50 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of the production process of dried unripe olives (Olea europaea L.) as a nutraceutical ingredient naturally rich in phenolic compounds
 
 
Titel: Optimization of the production process of dried unripe olives (Olea europaea L.) as a nutraceutical ingredient naturally rich in phenolic compounds
Auteur: Cecchi, Lorenzo
Guerrini, Lorenzo
Bellumori, Maria
Balli, Diletta
Xie, Pujun
Parenti, Alessandro
Mulinacci, Nadia
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 50 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland