Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Dynamic changes in the triacylglycerol composition and crystallization behavior of cocoa butter
 
 
Titel: Dynamic changes in the triacylglycerol composition and crystallization behavior of cocoa butter
Auteur: Yao, Yunping
Liu, Wentao
Zhang, Di
Li, Ruiting
Zhou, Hang
Li, Changmo
Wang, Shuo
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland