Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Food-grade emulsions stabilized by marine Antarctic krill (Euphausia superba) proteins with long-term physico-chemical stability
 
 
Titel: Food-grade emulsions stabilized by marine Antarctic krill (Euphausia superba) proteins with long-term physico-chemical stability
Auteur: Li, Yufeng
Zeng, Qiao-Hui
Liu, Guang
Chen, Xiaowei
Zhu, Yongheng
Liu, Haiquan
Zhao, Yong
Wang, Jing Jing
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 128 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland