Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Effects of double emulsion (W1/O/W2) containing encapsulated Murraya koenigii berries extract on quality characteristics of reduced-fat meat batter with high oxidative stability
 
 
Titel: Effects of double emulsion (W1/O/W2) containing encapsulated Murraya koenigii berries extract on quality characteristics of reduced-fat meat batter with high oxidative stability
Auteur: Kumar, Yogesh
Kumar, Vinay
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 127 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland