Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Effect of thermal and high-pressure processing on the thermo-rheological and functional properties of common bean (Phaseolus vulgaris L.) flours
 
 
Titel: Effect of thermal and high-pressure processing on the thermo-rheological and functional properties of common bean (Phaseolus vulgaris L.) flours
Auteur: Lin, Tiantian
Fernández-Fraguas, Cristina
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 127 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland