Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Cashew wine and volatile compounds produced during fermentation by non-Saccharomyces and Saccharomyces yeast
 
 
Titel: Cashew wine and volatile compounds produced during fermentation by non-Saccharomyces and Saccharomyces yeast
Auteur: Rêgo, Ester Seixas Bullé
Rosa, Carlos Augusto
Freire, Ana Luiza
Machado, Ana Maria de Resende
Gomes, Fátima de Cássia Oliveira
Costa, Ayslan Santos Pereira da
Mendonça, Marcelo da Costa
Hernández-Macedo, Maria Lucila
Padilha, Francine Ferreira
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 126 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland