Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 68 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Whey protein-iron or zinc complexation decreases pro-oxidant activity of iron and increases iron and zinc bioavailability
 
 
Titel: Whey protein-iron or zinc complexation decreases pro-oxidant activity of iron and increases iron and zinc bioavailability
Auteur: Shilpashree, B.G.
Arora, Sumit
Kapila, Suman
Sharma, Vivek
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 126 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 68 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland