Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 63 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Temperature dependence of the viscoelastic properties of an acid-curd Spanish cheese: Afuega'l Pitu atroncau roxu variety (PDO)
 
 
Titel: Temperature dependence of the viscoelastic properties of an acid-curd Spanish cheese: Afuega'l Pitu atroncau roxu variety (PDO)
Auteur: PiƱeiro-Lago, Lorena
Franco, Inmaculada
Tovar, Clara A.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 126 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 63 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland