Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 57 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Rheological, textural and structural changes in dough and bread partially substituted with whole green banana flour
 
 
Titel: Rheological, textural and structural changes in dough and bread partially substituted with whole green banana flour
Auteur: Amini Khoozani, Amir
Kebede, Biniam
El-Din Ahmed Bekhit, Alaa
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 126 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 57 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland