Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 68 gevonden artikelen
 
 
  A new approach to the use of apple pomace in cider making for the recovery of phenolic compounds
 
 
Titel: A new approach to the use of apple pomace in cider making for the recovery of phenolic compounds
Auteur: Bortolini, Débora Gonçalves
Benvenutti, Laís
Demiate, Ivo Mottin
Nogueira, Alessandro
Alberti, Aline
Zielinski, Acácio Antonio Ferreira
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 126 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland