Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 61 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Use of potato processing by-product: Effects on the 3D printing characteristics of the yam and the texture of air-fried yam snacks
 
 
Titel: Use of potato processing by-product: Effects on the 3D printing characteristics of the yam and the texture of air-fried yam snacks
Auteur: Feng, Chunyan
Zhang, Min
Bhandari, Bhesh
Ye, Yufen
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 125 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 61 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland