Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Development of gluten-free breads started with chia and flaxseed sourdoughs fermented by selected lactic acid bacteria
 
 
Titel: Development of gluten-free breads started with chia and flaxseed sourdoughs fermented by selected lactic acid bacteria
Auteur: Dentice Maidana, Stefanía
Finch, Susan
Garro, Marisa
Savoy, Graciela
Gänzle, Michael
Vignolo, Graciela
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 125 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland