Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Composition of hairless canary seed oil and starch-associated lipids and the relationship between starch pasting and thermal properties and its lipids
 
 
Titel: Composition of hairless canary seed oil and starch-associated lipids and the relationship between starch pasting and thermal properties and its lipids
Auteur: Abdel-Aal, El-Sayed M.
Hernandez, Marta
Rabalski, Iwona
Hucl, Pierre
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 125 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland