Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 62 van 62 gevonden artikelen
 
 
  The influence of almond flour, inulin and whey protein on the sensory and microbiological quality of goat milk yogurt
 
 
Titel: The influence of almond flour, inulin and whey protein on the sensory and microbiological quality of goat milk yogurt
Auteur: Mazzaglia, Agata
Legarová, Veronika
Giaquinta, Rossella
Lanza, Carmela Maria
Restuccia, Cristina
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 124 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 62 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland