Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Structure and emulsifying properties of whey protein isolate: Effect of safflower yellow concentration
 
 
Titel: Structure and emulsifying properties of whey protein isolate: Effect of safflower yellow concentration
Auteur: Chen, Wei
Li, Tianqi
Yu, Haiying
Ma, Chenglong
Wang, Xindi
Qayum, Abdul
Hou, Juncai
Jiang, Zhanmei
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland