Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Method study on determination of total purine content in fish meat by diazotization reaction combined with SERS
 
 
Titel: Method study on determination of total purine content in fish meat by diazotization reaction combined with SERS
Auteur: Guo, Xiaoying
Wang, Xinyu
Huang, Dongwei
Zhang, Jinjie
Xu, Dalun
Yang, Wenge
Hu, Qijie
Fang, Zhongxiang
Huang, Tao
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland