Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Effect of combined drying method on phytochemical components, antioxidant capacity and hygroscopicity of Huyou (Citrus changshanensis) fruit
 
 
Titel: Effect of combined drying method on phytochemical components, antioxidant capacity and hygroscopicity of Huyou (Citrus changshanensis) fruit
Auteur: Li, Linlin
Zhang, Min
Chitrakar, Bimal
Jiang, Henglu
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland