Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Characterizing the effect of free amino acids and volatile compounds on excessive bitterness and sourness in defective dry-cured ham
 
 
Titel: Characterizing the effect of free amino acids and volatile compounds on excessive bitterness and sourness in defective dry-cured ham
Auteur: Zhou, Chang-Yu
Le, Yi
Zheng, Yan-Yan
Wang, Juan-Juan
Li, Gang
Bai, Yun
Li, Chun-Bao
Xu, Xing-Lian
Zhou, Guang-Hong
Cao, Jin-Xuan
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland