Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 58 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of Lactococcus strains isolated from artisanal Oaxaca cheese
 
 
Titel: Characterization of Lactococcus strains isolated from artisanal Oaxaca cheese
Auteur: Caro, I.
Quinto, E.J.
Fuentes, L.
Alessandria, V.
Cocolin, L.S.
Redondo-del-Río, M.P.
Mayo, B.
Flórez, A.B.
Mateo, J.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 122 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland