Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 58 gevonden artikelen
 
 
  Bacterial community succession and volatile compound changes during fermentation of shrimp paste from Chinese Jinzhou region
 
 
Titel: Bacterial community succession and volatile compound changes during fermentation of shrimp paste from Chinese Jinzhou region
Auteur: Lv, Xinran
Li, Ying
Cui, Tianqi
Sun, Mengtong
Bai, Fengling
Li, Xuepeng
Li, Jianrong
Yi, Shumin
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 122 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland