Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 57 van 58 gevonden artikelen
 
 
  Utilization of egg white solids to improve the texture and cooking quality of cooked and frozen pasta
 
 
Titel: Utilization of egg white solids to improve the texture and cooking quality of cooked and frozen pasta
Auteur: Xie, Liyang
Nishijima, Noriaki
Oda, Yoshifumi
Handa, Akihiro
Majumder, Kaustav
Xu, Changmou
Zhang, Yue
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 122 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 57 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland