Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 58 gevonden artikelen
 
 
  Relationship between the emulsifying properties and formation time of rice bran protein fibrils
 
 
Titel: Relationship between the emulsifying properties and formation time of rice bran protein fibrils
Auteur: Pang, Shuxian
Shao, Ping
Sun, Qingjie
Pu, Chuanfen
Tang, Wenting
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 122 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland