Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 58 gevonden artikelen
 
 
  Microbial diversity during processing of Thai traditional fermented shrimp paste, determined by next generation sequencing
 
 
Titel: Microbial diversity during processing of Thai traditional fermented shrimp paste, determined by next generation sequencing
Auteur: Phewpan, Apiniharn
Phuwaprisirisan, Preecha
Takahashi, Hajime
Ohshima, Chihiro
Lopetcharat, Kannapon
Techaruvichit, Punnida
Keeratipibul, Suwimon
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 122 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland