Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 58 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of bacterial community dynamics in the manufacture process of lajiaojiang (red chili paste)
 
 
Titel: Analysis of bacterial community dynamics in the manufacture process of lajiaojiang (red chili paste)
Auteur: Niu, Chengtuo
Xue, Yue
Jia, Yun
Xu, Tingbi
Liu, Chunfeng
Zheng, Feiyun
Wang, Jinjing
Li, Qi
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 122 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland