Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Selection and incorporation of hydrocolloid for gluten-free leavened millet breads and optimization of the baking process thereof
 
 
Titel: Selection and incorporation of hydrocolloid for gluten-free leavened millet breads and optimization of the baking process thereof
Auteur: Chakraborty, Subir Kumar
Kotwaliwale, Nachiket
Navale, Surekha Ashok
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 119 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland