Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 142 gevonden artikelen
 
 
  Application of lactic acid fermentation to elderberry juice: Changes in acidic and glucidic fractions
 
 
Titel: Application of lactic acid fermentation to elderberry juice: Changes in acidic and glucidic fractions
Auteur: Cirlini, Martina
Ricci, Annalisa
Galaverna, Gianni
Lazzi, Camilla
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 118 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 142 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland