Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 142 gevonden artikelen
 
 
  Effect of gac fruit (Momordica cochinchinensis) powder on in vitro starch digestibility, nutritional quality, textural and sensory characteristics of pasta
 
 
Titel: Effect of gac fruit (Momordica cochinchinensis) powder on in vitro starch digestibility, nutritional quality, textural and sensory characteristics of pasta
Auteur: Chusak, Charoonsri
Chanbunyawat, Passavoot
Chumnumduang, Poorichaya
Chantarasinlapin, Praew
Suantawee, Tanyawan
Adisakwattana, Sirichai
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 118 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 142 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland