Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 141 van 142 gevonden artikelen
 
 
  Volatile compounds and odour characteristics during long-term storage of kombu seaweed (Laminaria ochroleuca) preserved by high pressure processing, freezing and salting
 
 
Titel: Volatile compounds and odour characteristics during long-term storage of kombu seaweed (Laminaria ochroleuca) preserved by high pressure processing, freezing and salting
Auteur: López-Pérez, Olga
del Olmo, Ana
Picon, Antonia
Nuñez, Manuel
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 118 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 141 van 142 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland