Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 100 van 142 gevonden artikelen
 
 
  Measurement of total free amino acids content in black tea using electronic tongue technology coupled with chemometrics
 
 
Titel: Measurement of total free amino acids content in black tea using electronic tongue technology coupled with chemometrics
Auteur: Ouyang, Qin
Yang, Yongcun
Wu, Jizhong
Chen, Quansheng
Guo, Zhiming
Li, Huanhuan
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 118 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 100 van 142 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland