Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 142 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of red wines using an electronic tongue and infrared spectroscopy. Correlations with phenolic content and color parameters
 
 
Titel: Analysis of red wines using an electronic tongue and infrared spectroscopy. Correlations with phenolic content and color parameters
Auteur: Garcia-Hernandez, C.
Salvo-Comino, C.
Martin-Pedrosa, F.
Garcia-Cabezon, C.
Rodriguez-Mendez, M.L.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 118 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 142 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland