Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 97 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Volatile profiles of extra virgin olive oil, olive pomace oil, soybean oil and palm oil in different heating conditions
 
 
Titel: Volatile profiles of extra virgin olive oil, olive pomace oil, soybean oil and palm oil in different heating conditions
Auteur: Giuffrè, A.M.
Capocasale, M.
Macrì, R.
Caracciolo, M.
Zappia, C.
Poiana, M.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 117 (2020) nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 97 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland