Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 59 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Microstructure and chemical composition of camel and cow milk powders’ surface
 
 
Titel: Microstructure and chemical composition of camel and cow milk powders’ surface
Auteur: Zouari, Ahmed
Schuck, Pierre
Gaucheron, Frédéric
Triki, Mehdi
Delaplace, Guillaume
Gauzelin-Gaiani, Claire
Lopez, Christelle
Attia, Hamadi
Ayadi, Mohamed Ali
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 117 (2020) nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 59 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland