Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Leaf cuticular waxes of lettuce are associated with reduced attachment of the foodborne pathogen Salmonella spp. at harvest and after postharvest storage
 
 
Titel: Leaf cuticular waxes of lettuce are associated with reduced attachment of the foodborne pathogen Salmonella spp. at harvest and after postharvest storage
Auteur: Ku, Kang-Mo
Chiu, Yu-Chun
Shen, Cangliang
Jenks, Matthew
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 117 (2020) nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland