Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Influence of lard-based diacylglycerol on the rheological and physicochemical properties of thermally induced pork myofibrillar protein gels at different pH levels
 
 
Titel: Influence of lard-based diacylglycerol on the rheological and physicochemical properties of thermally induced pork myofibrillar protein gels at different pH levels
Auteur: Zhao, Xinxin
Han, Ge
Sun, Qinxiu
Liu, Haotian
Liu, Qian
Kong, Baohua
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 117 (2020) nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland