Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Effects of sonication during moromi fermentation on antioxidant activities of compounds in raw soy sauce
 
 
Titel: Effects of sonication during moromi fermentation on antioxidant activities of compounds in raw soy sauce
Auteur: Gao, Xianli
Liu, Ermeng
Zhang, Junke
Yang, Mingquan
Chen, Sui
Liu, Zhan
Ma, Haile
Hu, Feng
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 116 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland