Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Bacillus subtilis transglutaminase treatment on the functional properties of whey protein
 
 
Titel: Effects of Bacillus subtilis transglutaminase treatment on the functional properties of whey protein
Auteur: Liu, Yihan
Liu, Yexue
Xu, Zehua
Shan, Mengying
Ge, Xiuqi
Zhang, Yuanfu
Shao, Shulin
Huang, Lin
Wang, Wenhang
Lu, Fuping
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 116 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland