Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Combination of chitosan coating and clove essential oil reduces lipid oxidation and microbial growth in frozen stored tambaqui (Colossoma macropomum) fillets
 
 
Titel: Combination of chitosan coating and clove essential oil reduces lipid oxidation and microbial growth in frozen stored tambaqui (Colossoma macropomum) fillets
Auteur: Vieira, Brenda Borges
Mafra, Jessica Ferreira
Bispo, Aline Simões da Rocha
Ferreira, Mariza Alves
Silva, Fabiane de Lima
Rodrigues, Antônia Vicentina Nunes
Evangelista-Barreto, Norma Suely
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 116 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland