Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 59 van 62 gevonden artikelen
 
 
  The effects of photodynamically activated curcumin on the preservation of low alum treated ready-to-eat jellyfish
 
 
Titel: The effects of photodynamically activated curcumin on the preservation of low alum treated ready-to-eat jellyfish
Auteur: Hu, Jiamiao
Zhou, Feng
Lin, Yu
Zhou, Arong
Tan, Bee K.
Zeng, Shaoxiao
Hamzah, Siti Sarah
Lin, Shaoling
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 115 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 59 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland