Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 55 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Susceptibility of dry-cured tuna to oxidation and biogenic amines generation related to microbial status and salting/curing technology
 
 
Titel: Susceptibility of dry-cured tuna to oxidation and biogenic amines generation related to microbial status and salting/curing technology
Auteur: Santos, Carlos
Roseiro, Cristina
Gonçalves, Helena
Aleixo, Cristina
Moniz, Carlos
da Ponte, Duarte J.B.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 115 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 55 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland